KBO Heikant Quirijnstok 

De SOOS voor ouderen in Tilburg Noord

Groene vel  Juni 2024 

Groene vel Juni 2024V K.B.O. Heikant-Quirijnstok, Seniorensoos ’t Hazennest

Bewegen voor Senioren!  “ Stoel Yoga “
Vanaf woensdag 03 juli beginnen wij met deze wekelijkse activiteit voor ouderen.
Doe mee elke woensdagmiddag om 13.30 uur
In de les van 45 min. Gaan we Yoga, Stretch- en rekoefeningen doen met behulp van een STOEL!
Heeft u problemen met staan of evenwicht bewaren dan is dit de ideale manier om je spieren en gewrichten en je lichaam gezond soepel te houden. Dit alles onder begeleiding van Angelique die hiervoor geleerd heeft en Anton Visker.  Iedereen is welkom. Voor niet leden is er een kleine vergoeding gevraagd van  € 1,00 Na de les is er gelegenheid om nog ‘bakske’ te drinken en bij te kletsen.
*****

Muziekmiddagen op Zondag
In de maanden september, oktober en november willen wij ook weer de gezellige muziekmiddagen organiseren waarbij de koren uit de omgeving een rol gaan spelen. Welke koren is op dit moment nog niet bekend maar dit zal zeker bekend worden gemaakt op de website , het groene vel en de andere vermeldingen. Het is altijd van 14:00 tot 17:00 uur.
*****
Vrijwilligers
Gezien wij meerdere activiteiten hebben zijn we op zoek naar vrijwilligers welke (als mogelijk) kunnen helpen bij o.a. buffetwerkzaamheden in de ochtenden of de middagen.  Ook willen wij in contact komen met een persoon de op de dinsdagmiddag de getallen bij de bingo voor wil lezen. Dit tussen 14:00 en 16:00 uur. Indien u belangstelling hebt om in een gezellig team vrijwilligers samen te werken, vragen wij u contact op te nemen met Joop Kimman die met u hiervoor een afspraak maakt. Zijn telefoonnummer: 06-24735559.

*****

Dagtocht naar Valkenburg            Donderdag 19 september
09:30 uur: Koffie met iets lekkers op het Kreverplein.                            10:25 uur: vertrek vanaf Kreverplein richting Vaals.                                 10:30 uur: Opstapplaats Haendellaan (zwembad) zonder koffie/lekkers)
12:15 uur: Verwachtte aankomst op de Vaalserberg waar we in restaurant Wilhelminatoren worden ontvangen voor een heerlijke Koffietafel. Na de koffie vervolgen we onze reis door Zuid-Limburg. We rijden een prachtig stuk van de bekende Mergellandroute en passeren plaatsen als Epen en Slenaken. Voordat we arriveren op het militair Ereveld van Margraten. Hier blijven we korte tijd om deelnemers de tijd te geven om deze prachtig aangelegde begraafplaats te bezoeken. Hierna vervolgen wij onze reis.                                                      14:45 uur: Verwachtte aankomst in Valkenburg. Vanaf dit punt wandelen we in drie (3) minuten naar het centrum.                                                         16:15 uur: Helaas is het weer tijd om Valkenburg te verlaten en de terug te rijden naar Tilburg.                                                                                      17:00 uur: We onderbreken de terugreis in Thorn waar we de dagtrip gaan afsluiten met een heerlijk 3-gangen diner.                                               19:00 uur: Tijd voor de laatste etappe terug naar Tilburg.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inschrijven dagtocht Valkenburg         Donderdag 19 september 2024
Naam en voorletters: ______________________        Nummer inschrijving   ____
Adres en nummer: ________________________        Man/ Vrouw *
Postcode ________ Plaats _________________         Telefoon_______________
Geboortedatum     ____________                             Lidnummer 3020 - ________
Gastlidnummer      ____________
Geen lid.                (Leden gaan bij reservering altijd voor. Dit geld tot 19 aug.)
Opstapplaats Kreverplein 09:25*       Opstapplaats Haendellaan 09:30*  (zwembad)
(Doorhalen wat NIET van toepassing is)
Contante betaling bij inschrijving: Leden € 50,00 p.p.  /   Niet leden € 60,00 p.p.
Betaling ontvangen door …………………………………… d.d. …………………….. 2024.