KBO Heikant Quirijnstok 

De SOOS voor ouderen in Tilburg Noord

Groene vel februari 2024


Groene vel februari 2024
Algemene Leden Vergadering
Wij willen u nu vast uitnodigen voor de Algemene Leden Vergadering welke nu voor 05 april 2024 gepland staat. U bent hierbij van harte welkom. Nadere informatie en agenda worden in de ONS van Maart meegeleverd.
*****
Dagreis naar Hilversum
Op donderdag 16 mei a.s. is er weer een dagreis gepland welke dit jaar naar Hilversum wordt gedaan., alles zeker toegankelijk voor KBO leden. Het zal weer een gezellige dag worden met eerst koffie met gebak, ook een leuke lunch en een bezoek aan “Beeld en Geluid” Natuurlijk ook weer een mooie afsluiting met een drie gangen diner. Meer informatie komt later op het groene vel. Inschrijvingen worden weer gedaan door Anton Visker. Meer info via KBO Heikant Quirijnstok Heikant tel. 013-4556919
*****
Vrijwilligers
Gezien wij meerdere activiteiten hebben zijn we op zoek naar vrijwilligers welke (als mogelijk) kunnen helpen bij o.a. buffetwerkzaamheden. Indien u belangstelling hebt om in een gezellig team samen te werken, vragen wij u contact op te nemen met José Perrij die graag met u hiervoor een afspraak maakt. Haar telefoonnummer: 06-16060387 of 013-4556919.
*****
Rommelmarkt
De volgende rommelmarkt zal weer gehouden worden op zondag 17 maart 2024.
*****
Bingo medewerker
Wij zoeken op dit moment nog een persoon die op de dinsdag dat de bingonummers worden opgelezen, dit voor ons zou willen doen.
*****
Zangkoor op zondag
Binnenkort, in april komt er weer een gezellig koor van 14:00 tot 16:00 uur zingen op zondag. Meer informatie op het groene vel van maart.
Aansluitend is er nog een muzikale verrassing. U bent natuurlijk van harte welkom. De entree is geheel gratis.
*****
Veilig verkeer Nederland
V.V.N. organiseer binnenkort, 20 en ook 27 maart a.s. ook in Tilburg Noord een opfriscursus voor de wat oudere mensen met een rijbewijs die nog wel fiets, scootmobiel of auto rijden. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Veilig Verkeer Nederland. Het gaat hierbij natuurlijk ook over de veranderingen en de nieuwe verkeersborden etc. etc. Deze opfriscursus is geheel gratis.  Meer informatie voor de juiste locatie volgt nog.
*****
Maaike Wolfs organiseert voor de kinderen, in de meivakantie, c.q. kleinkinderen in Tilburg in april en mei een leuke “Speurtocht “. Hiervoor kan er op zaterdag 20 april een zogenaamde “speurkaart” worden afgehaald bij de KBO Heikant Quirijnstok Heikant op het Kreverplein 27 . De juiste tijd wordt op het groene vel van maart nog doorgegeven.  De ingevulde kaarten kunnen dan later weer op dit adres in de brievenbus worden gedeponeerd. Uiteraard worden de prijs (een sportief feestje) in mei a.s. bekend gemaakt aan de kinderen.
*****
Voor de reis in september naar Winterberg kunt u zich nog steeds aanmelden. Meer informatie hierover wordt gegeven door Anton Visker, bereikbaar vanaf 15 maart a,s, tel. 013-4556919

K.B.O. Heikant-Quirijnstok, Seniorensoos ’t Hazennest
Kreverplein 27.  5012 CP Tilburg.   Tel.: 013-4556919.
E-mail:  info@kboheikantquirijnstok.nl
Website:  www.kboheikantquirijnstok.nl