KBO Heikant Quirijnstok 

De SOOS voor ouderen in Tilburg Noord

Groene vel januari 2024


Dansen
Op veler verzoek gaan wij op maandag 04 maart a.s. en dan om de andere week, dansen en het geven van dansles. Dit voor de normale stijldansen als Foxtrot, Weense wals/ Chachacha en andere dansen. Dit onder leiding van dansleraar Fons. Wij starten vast met een enthousiast groepje maar U bent ook van harte welkom. Indien u mee wilt doen kunt u zich aanmelden bij José Perrij via tel: 06-16060387.  Het is gratis voor leden van KBO Heikant-Quirijnstok.
*****
Algemene Leden Vergadering
Wij willen u nu vast uitnodigen voor de Algemene Leden Vergadering welke nu voor 05 april 2024 gepland staat. U bent hierbij van harte welkom. Nadere informatie en agenda worden in de ONS van Maart meegeleverd.
*****
Nieuwjaarsreceptie
Op zondag 07 januari 2024 gaven wij zoals elk jaar weer een vrolijke nieuwjaarsreceptie. Het was zeer gezellig en ondanks de koude was het ijs met slagroom en de Glühwein een groot succes.
*****
Meerdaagse reis naar Winterberg
Van 09 september tot en met vrijdag 13 september. Inbegrepen in deze reis zijn Bus, hotel, halfpension, en in de avond is er altijd veel te doen. Opgeven voor deze reis voor 01 februari bij Anton Visker telefoon: 06-14391125 of i.v.m. afwezigheid van Anton Visker tot 09 maart bij KBO Heikant Quirijnstok op het Kreverplein, tel: 013-4556919. Annuleren van een reservering kan kosteloos tot 01 juli. Na 01 februari kan alleen nog geboekt worden op beschikbaarheid. Inschrijfformulieren liggen bij de Bar op het Kreverplein. Bij reservering liefst opgeven per koppel of met kamergenoot.
Binnenkort worden er weer dagreizen georganiseerd naar verschillende leuke plaatsen, alles zeker toegankelijk voor KBO leden. Meer info komt later op het groene vel.
*****
Verjaardagen
Sinds 01 januari 2024 is er voor leden de mogelijkheid om hun verjaardag of ander feest bij KBO de Heikant Quirijnstok te vieren. Dit kan dan alleen buiten onze normale openingstijden.
Het minimale aantal voor een dergelijk feest is 25 personen. Meer personen zijn natuurlijk van harte welkom.
Nu zijn er niet alle dagen vrije ruimtes, dus indien u dit wilt gaan doen adviseren wij u dit dan tijdig aan te geven zodat we dan de ruimte voor u kunnen reserveren.  Ook voor hapjes en eventuele buffetten kunnen wij zorgen. De mogelijkheden hiervoor willen we dan graag met U bespreken en later uitvoeren.
*****
Vrijwilligers
Gezien wij meerdere activiteiten hebben zijn we op zoek naar vrijwilligers welke (als mogelijk) kunnen helpen bij o.a. buffetwerkzaamheden. Indien u belangstelling hebt om in een gezellig team samen te werken, vragen wij u contact op te nemen met José Perrij die graag met u hiervoor een afspraak maakt. Haar telefoonnummer: 06-16060387 of 013-4556919.
*****
Contributie – inning
De contributiebedragen zullen middels de verstrekte machtigingen per 29 januari worden geïncasseerd.
*****
Rommelmarkt
De volgende rommelmarkt zal weer gehouden worden op zondag 18 februari 2024.
*****

K.B.O. Heikant-Quirijnstok, Seniorensoos ’t Hazennest
Kreverplein 27.  5012 CP Tilburg.   Tel.: 013-4556919.
E-mail:  info@kboheikantquirijnstok.nl
Website:  www.kboheikantquirijnstok.nl