KBO Heikant Quirijnstok 

De SOOS voor ouderen in Tilburg Noord

Groene vel augustus 2023.


ALGEMENE LEDENVERGADERING

De uitgestelde algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op vrijdag 22 september 2023 om 14:00 uur in onze vestiging Kreverplein 27. De zaal is open vanaf 13:00 uur, ontvangst met een kopje koffie of thee en in de pauze zal er een consumptie worden aangeboden. Wij hopen op een grote opkomst. De agenda en de notulen van de vorige vergadering zijn bijgesloten.
MUZIEK
We zijn weer gestart met onze zondagse muziekmiddagen. De aanvang van het optreden van de koren is 14:00 uur, de zaal is open vanaf 13:00 uur. Na afloop van het optreden, omstreeks 16:00 uur, is er volop gelegenheid voor gezellig borrelen met muzikale ondersteuning door onze eigen Muziekinstallatie.
Het eerste geslaagde optreden was op 20 augustus met het koor “De Begonia’s”. Alleen de belangstelling van onze leden viel tegen, wellicht was de vroege melding op het vorige groene vel hiervan de oorzaak.
Op 24 september komt het koor “Ratjetoe” optreden, 

 

op 22 oktober verwachten we   "Jukebox" 

en op 26 november is er weer een optreden van het koor Meepesaant.

Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst van onze leden.

****

Op 14 december is het eindejaarsfeest gepland, nadere info volgt later
BUSREIS
Voor de busreis op donderdag 14 september 2023 zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, het programma is als volgt:
Vertrek om 10:30 uur vanuit Tilburg waarna wij rechtstreeks naar Wijk bij Duurstede rijden voor een heerlijke vaartocht van een paar uurtjes over de Rijn. Onderweg gebruiken we aan boord een heerlijke lunch bestaande uit een kop soep, een broodje kroket, broodje kaas, een rozijnenbol en koffie, thee of melk. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.
We verwachten om ongeveer 17:30 weer in Tilburg te arriveren.
De kosten voor deze reis bedragen €  55,00 voor leden, voor niet-leden bedraagt dit € 60,00.
Fietstochten
Het vertrek is elke woensdag om 13:00 uur bij onze locatie Kreverplein 27. De contactpersoon hiervoor is Martijn van den Bosch, tel. 013-4564511.
Sponsor actie RABOBANK
Wij doen met onze vereniging ook dit jaar weer mee met Rabo Clubsupport.
Stem vanaf 4 september t/m 26 september 2023 in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op 3 clubs. Selecteer in het overzicht van deelnemende clubs drie favorieten en stemmen maar! De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt vind je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’.
Mogen wij dit jaar ook op uw stem rekenen ? Wij staan vermeld bij de deelnemers als: Katholieke Bond van Ouderen Afdeling Heikant/Quirijnstok
Ontvangen donatie Boekenschop:
De Boekenschop te Tilburg is een Stichting en werkt met vrijwilligers, de opbrengst van de door de organisatie ontvangen en verkochte boeken gaat naar goede doelen in de regio.
Wij hebben bij hen een verzoek ingediend voor een bijdrage in de organisatie van onze ledenactiviteiten en zijn erg blij u te kunnen melden dat dit heeft geleid tot een bijdrage van € 500. Hebt u dus goede overtollige boeken neem dan contact op met de Boekenschop.
Bestuur
De huidige samenstelling van het bestuur is als volgt:
Frank Cools: voorzitter Joop Kimman: penningmeester
Anton Visker: bestuurslid José Perrij: secretaris in opleiding
Vacante functie bestuur

 

Wij zoeken nog een nieuw bestuurslid die bij de organisatie van allerlei activiteiten ondersteuning kan verlenen, denk aan muziekmiddagen, gereedzetten en opruimen tafels rommelmarkt, bardienst overdag en in de avonduren, organisatie eindejaarsfeest en het “dank u wel feest” voor onze geweldige vrijwilligers, nieuwjaarsreceptie, etc. etc.

K.B.O. Heikant-Quirijnstok,    Seniorensoos ’t Hazennest
Kreverplein 27,   5012 CP Tilburg.   Tel.: 013-4556919.
E-mail     :  info@kboheikantquirijnstok.nl
Website  :  www.kboheikantquirijnstok.nl