KBO Heikant Quirijnstok 

De SOOS voor ouderen in Tilburg Noord

Groene vel April 2022

Fietsen.
In april zijn onze leuke fietsmiddagen op de woensdag weer van start gegaan.
Er wordt gemiddeld 30 kilometer gefietst met daarbij een paar stops om de inwendige mens te versterken en… even uit te rusten. Martijn van de Bosch zal het startsein geven vanaf 13:00 uur op het Kreverplein bij de KBO. Wilt u meefietsen kom dan voor 13:00 uur hier naartoe . Hierbij GEEN kosten. Hebt u vragen ?? Bel met Martijn 013- 4564511
*****
Busreis.
Voor onze busreis op 19 mei a.s. hebben we een wat grotere bus gereserveerd gezien de vele aanmeldingen. Dit houdt in dat er nog een paar plaatsen vrij zijn. Het aantal leden dat dan mee kan gaan is nu 57. Dus wilt u ook nog meegaan op deze gezellige reis naar de mooie Biesbosch ,met lunch en diner ,meldt u dan alsnog aan bij de Bar op het Kreverplein of doe in ieder geval de reservering bij Anton Visker 06 – 14391125 dit kan tot 5 mei a.s.
*****
Lezing Stoma.
Op 15 juni a.s. zal er door ons een lezing vanaf 14:00 uur worden verzorgd op het Kreverplein wat betreft de vele ins- en outs aangaande het verkrijgen van en het leven met een STOMA. We weten dat er veel mensen zijn die er een hebben c.q. krijgen en er mogelijk ook vragen over hebben en die ook willen stellen met mogelijke antwoorden. Het geheel wordt verzorgd met een uitgebreide diapresentatie die naast een gesproken uitleg van een stomadrager veel duidelijk zal maken. Dit zal gebeuren ook in samenwerking met een persoon van de IJpelaar Toegang hierbij is geheel vrij.
*****
Rikken. (uitzondering) Wij zoeken voor een persoon, die gebonden is aan huis, drie personen die samen met hem kunnen kaarten (rikken). Reacties naar: Mevr. Hettie Somers. Tel: 06 18695081. Hij kan onmogelijk naar de KBO komen.
*****
Tevens zijn wij op zoek naar een paar vrijwilligers om mee te helpen op de middagen en soms avonden dat er activiteiten zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld barwerkzaamheden zijn of assisteren bij bijv. Jeu de Boules of een van de vele andere activiteiten.
Heeft u interesse, meer weten en wat tijd over….. laat het ons weten en kom langs of bel met 013 – 4556919 .