KBO Heikant Quirijnstok 

De SOOS voor ouderen in Tilburg Noord

Groene vel Maart  '22

De lente is er weer en dat houd in dat er door een aantal mensen gefietst gaat worden. En dat doen ze met veel plezier. Er wordt elke woensdag (bij goed weer) om 13:00 uur vertrokken vanaf het Kreverplein. Hebt u zin om mee te rijden ? ( ± 30 km. ) meldt u zich dan voor informatie bij Martijn van de Bosch  013-4564511  (veel fietsplezier) Vooraf of erna kan er bij  de KBO ook nog wat gedronken worden.
*****
ANNULERING Senioren Expo mei 2022
Heel vervelend, maar de Senioren Expo van 10 mei t/m 15 mei 2022 gaat niet door.  Afgelopen donderdag was de laatste dag dat de organisator Expolaan een ‘go/geen go’ door moest geven aan de locatie Koningshof  Expolaan had toen nog niet voldoende standhouders die zouden deelnemen.  In 2023 zal de Senioren Expo gehouden worden van 17 januari t/m 22 januari 2023
*****
Op vrijdag 21 maart j.l. is er weer een jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden.  De notulen hiervan zullen zoals altijd enkele dagen voorafgaande de volgende vergadering aan iedereen worden toegebracht middels de ONS. Tijdens de deze vergadering is gebleken dat wij blij zijn dat er regelmatig enkele leden bijkomen maar helaas er meerdere ons ontvallen / verhuizen etc. Daarom zijn wij dringend verlegen om nieuwe leden (vanaf 50 jaar) als lid te mogen begroeten en daarnaast mogelijk ook vrijwilliger(ster)s voor verschillende (leuke) maar niet zware werkzaamheden. Aanmelden via de telefoon ,de website of middels een aanmeldingsformulier dat klaarligt bij de Bar op het Kreverplein met meer uitleg. Graag tot ziens onder het genot van een kopje koffie of Thee.
*****

Prijzen puzzel februari
Oplossing was :  NIEUWJAARSDUIK


3e prijs  € 5,00   naar Mevr. Hannie Schoonewagen
2e prijs  € 5,00   naar de heer P. Zeemeijer
1e prijs  € 10,00    naar Mevr. Rietje Weterings