KBO Heikant Quirijnstok 

De SOOS voor ouderen in Tilburg Noord

Rommelmarkt

Op 18 september a.s. gaan we weer van start met de maandelijkse rommelmarkt. Mensen die wat te verkopen hebben kunnen vanaf 1 augustus  zich laten inschrijven voor een of twee tafels. Gezien het grote animo voor deze rommelmarkt kunnen we maximaal twee tafels per persoon noteren. Kosten 1 tafel €  6,50 per keer / 2 tafels € 10,00 per keer. Wij kijken er naar uit om weer een volle gezellige rommelmarkt te kunnen organiseren. Meld u op tijd aan , VOL IS VOL. Tel : 013 - 4556919

Vrijwilligers
Tevens zijn wij op zoek naar een paar vrijwilligers om mee te helpen op de middagen en soms avonden dat er activiteiten zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld barwerkzaamheden zijn of assisteren bij bijv. de Rommelmarkt ( bovenstaand) of een van de vele andere activiteiten. Heeft u interesse, wilt u meer weten en heeft u wat tijd over laat het ons weten en kom langs of bel  013 – 4556919

Muziekmiddag
In de maanden September en Oktober gaan wij op de tweede zondag van de maand muziekmiddagen organiseren. Dit met bekende koren. Wij hebben een koor “Ratjetoe” vastgelegd voor hun optreden. Dit optreden zal plaatsvinden op zondag 11 september in het gebouw van de KBO op het Kreverplein. Daarnaast zullen wij  met flyers etc. dit ook bekendmaken Kreverplein.  Het koor dat gaat optreden heet “Ratjetoe” welbekend van eerdere optredens bij ons. De entree is geheel vrij.  Aanvang om 14:00 uur. Zaal is open vanaf 13:00 uur. Wij zijn tevens bezig met een ander koor voor een optreden op de tweede zondag in oktober.

Scootmobielen
Wij hebben geconstateerd dat bij verschillende activiteiten de scootmobielen in de aankomsthal worden geparkeerd. Dat leid tot problemen. Als  er tijdens activiteiten in de grote ruimte plaats is ,dan kunnen er maximaal 4 scootmobielen in deze ruimte geplaatst worden. Dit is dan om overlast in de ontvangsthal te beperken.
Prijswinnaars puzzel meimaand “Lenteboeket”
1e  prijs  €  10,00     J. Fransen
2e  prijs  €     5,00     G.A..M  van Hest
3e  prijs  €     5,00     A.G.M. Teuwsen

Hulpmiddelen Nederland te Tilburg.
Bij Hulpmiddelen Nederland vindt u alles op het gebied van mobiliteit en ADL-    hulpmiddelen. Van Scootmobielen, rolstoelen, rollators, wandelstokken tot keuken-/ slaapkamer en badkamerhulpmiddelen, orthopedische hulpmiddelen en nog veel meer. Voor onder andere verhuur van voorzieningen/ hulpmiddelen, reparatie/ onderhoud en scootmobielen hulpdienst/ pech onderweg service bent u bij ons op het juist adres!   Heeft u een vraag of een persoonlijk advies nodig?!  Kom langs of neem gerust contact op!      www.Hulpmiddelennederland.nl.
Er zijn een aantal flyers van de KBO uitgegeven en liggen bij de                KBO Heikant Quirijnstok op het Kreverplein waar u ze kunt ophalen.
Onderstaand de namen en telefoonnummer om te bereiken :                  Tel:     073-6444066
WMO- Client ondersteuners (gratis)     Ouderen Adviseurs      (gratis)
Adviseurs Juridische hulp     (gratis)     Spreekuren                  (gratis)
Woonadviseurs                     (gratis)     Thuis Administrateurs  (gratis)
WLZ – Adviseurs              ( € 25,00)      Belastinghulpen huurtoesl. (€ 12,00)

Busreis Veghel.
Ook op donderdag 08 september hebben wij in vervolg op de reis naar de Biesbosch weer een leuk reisje georganiseerd.
Ditmaal is het een middagreis waarbij we dan om 13:00 uur vertrekken ,en rijden naar Veghel. We beginnen daar in ieder geval met koffie en “Vlaai “, daarna een korte film van 28 minuten. Dan met een gids diverse  oudheidkundige erfgoederen gaan bewonderen zoals spoor-, frisdrank- en likeurmuseum. En om ongeveer zes uur vertrekken we naar het restaurant voor een driegangen diner. Daarna worden we weer terug naar Tilburg gebracht waar we om ongeveer 20:30 weer zullen aankomen .
Kosten van deze middag zijn €  47,50  per persoon (Leden ) Mensen die geen Lid zijn betalen € 5,00 meer. Aanmeldingen via bijgevoegd formulier. Inleveren op het Kreverplein.  Voor meer informatie kunt u bellen met Anton Visker via 06 - 14391125.